Φλουμινένσε για Ντέκο

Η Φλουμινένσε επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για τον Ντέκο και εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση στην Τσέλσι για την απόκτησή του.



Φλουμινένσε για Ντέκο
Ο γεννημένος στη Βραζιλία, Πορτογάλος διεθνής, ξεκίνησε μόλις σε 12 από τα φετινά παιχνίδια των "μπλε" και θεωρείται πιθανή η αποχώρησή του από το Λονδίνο το καλοκαίρι.

Ο 32χρονος μέσος σε πρόσφατες δηλώσεις του επέμεινε ότι θέλει να εξαντλήσει το χρόνο του συμβολαίου του πριν επιστρέψει στην πατρίδα του. Εκεί έχει εκφράσει την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα της Κορίνθιανς, αλλά μάλλον θα έχει να σκεφτεί και μία πρόταση της Φλουμινένσε το καλοκαίρι.

"Έχουμε έρθει σε επαφή με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του, αλλά ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει και δεν κάναμε επίσημη πρόταση.", δήλωσε σε μέσα της Βραζιλίας ο αντιπρόεδρος της Φλουμινένσε.

Ο μάνατζερ του παίκτη, σε δηλώσεις στη "Daily Mirror", είπε ότι ο Ντέκο θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να αποφασίσει για το μέλλον του, θεωρώντας πιθανό να του επιτρέψει τότε η Τσέλσι να επιστρέψει στη Βραζιλία για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.