Μένουν στην Άστον Βίλα οι Ντελφ-Φλάαρ

Καμία περίπτωση να αποτελέσουν παρελθόν από την Άστον Βίλα τον ερχόμενο Γενάρη για χάρη μίας άλλης ομάδες, δεν υπάρχει για τους Φάμπιαν Ντελφ και Ρον Φλάαρ, όπως υπογράμμισε ο τεχνικός των «χωριατών», Πολ Λάμπερτ.  



Μένουν στην Άστον Βίλα οι Ντελφ-Φλάαρ

Τον «βήχα» σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για την απόκτηση των Φάμπιαν Ντελφ και Ρον Φλάαρ, φρόντισε να κόψει πρόωρα ο Πολ Λάμπερτ.

Δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου αναφέρουν πως ο Άγγλος διεθνής βρίσκεται στο στόχαστρο των Τότεναμ και Λίβερπουλ, την ώρα που για τον Ολλανδό αμυντικό υπάρχει ενδιαφέρον, τόσο από την Άρσεναλ, όσο και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακόμα ωστόσο και αν το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, ο κόουτς της Άστον Βίλα τόνισε πως οι δύο παίκτες δεν θα πωληθούν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, από τη στιγμή που ο σύλλογος έχει το πάνω χέρι στο οικονομικό κομμάτι.

«Δεν θα πάνε πουθενά τον Γενάρη. Είναι ο λόγος μου. Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει ο Γενάρης είναι ο εξής: Εάν κάποιος αξίζει κάτι, ίσως να μπορείς να βάλεις άλλα 15 μηδενικά στο τέλος της τιμής. Η τιμή είναι φουσκωμένη. Ακόμα να έρθει κάποιος, ποτέ δεν θα τους αφήσεις να φύγουν τσάμπα ή κάτι τέτοιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.