Αστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Την 7η συνεχόμενη νίκη της θα ψάξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αντιμετωπίζει στο «Βίλα Παρκ» την Άστον Βίλα (17:00, ΟΤΕ Sport 1 HD).



Αστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Το καλό σερί της έλαβε τέλος αφού δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στο παιχνίδι με την Γουέστ Μπρόμιτς. Η αποβολή της στοίχισε ενώ έχασε και ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μπεντεκέ για να φτάσει στην ισοφάριση προς το τέλος του αγώνα.

Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Λίβερπουλ με σκορ 3-0 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ντε Χέα, ο οποίος όποτε χρειάστηκε έσωσε την ομάδα του. Ο Λουίς Φαν Χάαλ εκτός από νίκες ζήτησε και καλύτερες εμφανίσεις, βλέποντας την ομάδα να ανεβάζει σταθερά τους ρυθμούς της.

Αγωνιστικά Νέα:

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να λύσει ο Πολ Λαμπέρτ και εντοπίζονται κυρίως στη μεσαία γραμμή. Ρίτσαρτσον, Κλέβερλι, Γουέστγουντ είναι εκτός όπως και οι αμυντικοί Χάτον και Σεντέρος.

Η Γιουνάιτεντ θα παραταχθεί χωρίς τον Φελάϊνί, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση ενώ επιστρέφουν οι Ντι Μαρία και Ρόχο με τον δεύτερο να ξεκινά μάλιστα βασικός.

Πιθανές Συνθέσεις:

Αστον Βίλα: Γκουζάν – Λόουτον, Φλάαρ, Οκόρε (Κλαρκ), Σισοκό –Ντελφ, Σάντσες – Βέιμαν, Ν’ Ζόγκμπια, Αγκμπονλαχόρ - Μπεντέκε.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Τζόουνς, Εβανς, Ρόχο – Βαλέντσια, Κάρικ, Ρούνι, Γιανγκ – Μάτα – Φαλκάο, Φαν Πέρσι.