Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Να συνεχίσει να ασκεί πίεση στην Τσέλσι θα προσπαθήσει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία στο ματς που ανοίγει την αγωνιστική, υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας (14:45, ΟΤΕ SportHD1).



Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας (preview)

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι προέρχεται από δύσκολη εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 επί της Λέστερ όμως οι μέρες που ακολούθησαν ήταν…μαρτύριο για τον Χιλιανό τεχνικό λόγω των πολλών προβλημάτων που προέκυψαν. Το κλίμα πάντως είναι καλό με τον Χαρτ να ανανεώνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2019.

Από την πλευρά της η Κρίσταλ Πάλας έμεινε στην εντός έδρας ισοπαλία με την Στόουκ, με τον Νιλ Γουόρνοκ να έχει πάρα πολλά παράπονα από τους παίκτες του και κυρίως από τους επιθετικούς του. Εστειλε μάλιστα τελεσίγραφο σε αρκετούς πως θα κριθούν στα επόμενα παιχνίδια μέχρι να ανοίξει το παράθυρο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Αγωνιστικά Νέα:

Εκτός από τον Αγουέρο, εκτός λόγω τραυματισμών είναι ο Τζέκο και ο Κομπανί ενώ εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει και ο Γιόβετιτς. Αυτό σημαίνει ότι ξαφνικά η Σίτι δεν έχει επιθετικό και μάλλον θα παραταχθεί με τον πιτσιρικά Πόθο.

Πρόβλημα στην επίθεση όμως έχει και η Πάλας, η οποία θα παραταχθεί χωρίς τον Σαμάκ, τον οποίο χάνει για τον επόμενο μήνα ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ζαχά.

Πιθανές Συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Σαμπαλέτα, Μανγκαλά, Ντεμικέλις, Κολάροφ (Κλισί) –Φερναντίνιο , Τουρέ – Νάβας, Σίλβα, Μίλνερ – Πόθο.

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι – Κέλι, Νταν, Χάνγκελαντ, Γουόρντ – Ζαχά (Πάντσεον), Τζέντινακ, Λίντλι, Μπολασί – ΜακΚάρθουρ – Κάμπελ.