Εκτός ο Κοσιελνί, «παίζεται» για τρεις

Στα «πιτς» θα παραμείνει και για το μεγάλο παιχνίδι της Άρσεναλ κόντρα στη Λίβερπουλ ο Λοράν Κοσιελνί, την ώρα που οι συμμετοχές των Γουόλκοτ, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και Μονρεάλ θα κριθούν αύριο, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ. «Δεν είναι η ίδια Λίβερπουλ με πέρυσι», δήλωσε ο Αλσατός.



Εκτός ο Κοσιελνί, «παίζεται» για τρεις

Απών από την αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στη Λίβερπουλ θα είναι ο Λοράν Κοσιελνί, με τους Μονρεάλ, Γουόλκοτ και Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες συμμετοχής.

Αναφορικά με το ντέρμπι της Κυριακής, ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής: «Την περυσινή σεζόν η Λίβερπουλ πέτυχε πάνω από 100 γκολ. Τώρα δεν έχουν την ίδια τάση. Είναι μία πολύ σημαντική περίοδος τώρα. Παίζουμε τέσσερα παιχνίδια άμεσα. Το πως θα βγεις από την περίοδο των Χριστουγέννων, είναι πολύ σημαντικό».

«Είναι ένα σοκ για τους νέους παίκτες, επειδή έχουν συνηθίσει να κάνουν διάλειμμα. Πολλοί από αυτούς υποφέρουν σωματικά».

Παράλληλα, ο Αλσατός τεχνικός δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Τιερί Ανρί, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του: «Είχε μία τεράστια καριέρα και θα ήθελα να πάρω την ευκαιρία και να τον ευχαριστήσω για ότι έκανε στον σύλλογο. Ήταν ένας συνδυασμός φυσικού ταλέντου και εξυπνάδας. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω δει».