Τζέραρντ: «Ο Στέρλινγκ πρέπει να μείνει στη Λίβερπουλ»

Αν ένας άνθρωπος μπορεί να έχει γνώμη για τα πάντα στη Λίβερπουλ, αυτός είναι ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος με δηλώσεις του υπογράμμισε τη σημασία που έχει για τον ίδιο τον Ραχίμ Στέρλινγκ, η παραμονή του στο «Άνφιλντ», υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.



Τζέραρντ: «Ο Στέρλινγκ πρέπει να μείνει στη Λίβερπουλ»

Τη δική του συμβουλή στον Ραχίμ Στέρλινγκ αναφορικά με τον μέλλον του στη Λίβερπουλ, θέλησε να δώσει ο αρχηγός της ομάδας, Στίβεν Τζέραρντ.

Ο 20χρονος βρίσκεται σε συζητήσεις με τους διοικούντες τον σύλλογο αναφορικά με μία επέκταση της συνεργασίας τους, την ώρα που μεγάλα κλαμπ φέρεται να τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα.

Ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ, ο Τζέραρντ μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα και τόνισε τα θετικά που θα έχει για τον Στέρλινγκ η παραμονή του στο Μερσεϊσάιντ.

«Πιστεύω πως ο σύλλογος είναι ιδανικός για εκείνον, σίγα για τα επόμενα χρόνια. Θα παίζει τις περισσότερες φορές και οι οπαδοί τον αγαπούν εδώ. Μπορεί να προοδεύσει και να γίνει ένας κορυφαίος παίκτης, επομένως ελπίζω ο κόσμος γύρω του να του δώσει τη σωστή συμβουλή. Πρέπει να μείνει», δήλωσε χαρακτηριστικά.