Σίλβα: «Όχι ισπανική ομάδα στους 16»

Τη δυναμική των ισπανικών ομάδων φοβάται ο Νταβίντ Σίλβα που υποστήριξε ότι το ιδανικό σενάριο για τη Μάντσεστερ Σίτι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν να αποφύγει τους Ίβηρες.  



 Σίλβα: «Όχι ισπανική ομάδα στους 16»

Την περσινή σεζόν, η πορεία των «πολιτών» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σταμάτησε έπειτα από διπλό αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, ενώ οι Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Αυτές τις τρεις ομάδες θέλει να τις αποφύγει ο Νταβίντ Σίλβα, τονίζοντας όμως πως η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμη και προσεκτική όταν έρθει ώρα για τα παιχνίδια της φάσης των «16», όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος που θα προκύψει από την κλήρωση της Δευτέρας.

«Θα ήταν καλύτερο αν αποφεύγαμε τις ισπανικές ομάδες. Δεν θέλω κάποια εκ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ ή Ατλέτικο στην επόμενη φάση. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ωστόσο, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δούμε σοβαρά οποιονδήποτε αντίπαλο έρθει στο δρόμο μας στην κλήρωση της Δευτέρας. Θα είμαστε 100% έτοιμοι κι ευχόμαστε η τύχη να είναι με το μέρος μας» δήλωσε ο Ισπανός.