Στήριξη Πάρντιου σε Βενγκέρ

Όχι μόνο δεν δέχεται την κριτική που ασκείται στον Αρσεν Βενγκέρ, αλλά ο Αλαν Πάρντιου θεωρεί πως η Αρσεναλ θα έπρεπε να δώσει το όνομα του Αλσατού και στην έδρα της όταν αυτός αποχωρήσει.



Στήριξη Πάρντιου σε Βενγκέρ

Την αμέριστη στήριξη του στον Αρσεν Βενγκέρ εξέφρασε ο Αλαν Πάρντιου, με δηλώσεις του ενόψει της αυριανής επίσκεψης της Νιουκαστλ στο «Emirates».

Έχοντας και ο ίδιος βρεθεί στο στόχαστρο των οπαδών της δικής του ομάδας, ο τεχνικός της Νιουκαστλ μπορεί να αντιληφθεί πως αισθάνεται αυτή την περίοδο ο Αρσεν Βενγκερ, ειδικά μετά την φραστική επίθεση που δέχθηκε σε σιδηροδρομικό σταθμό μετά την ήττα από την Στόουκ. «Το περιστατικό που συνέβη στον σταθμό ήταν τεράστια ασέβεια. Πιστεύω πως το 99% των οπαδών της Αρσεναλ θα ντρέπεται για αυτό και θα θέλει να του δείξει την εκτίμηση που έχει στο πρόσωπο του» τόνισε.  

Ο Άγγλος τεχνικός στάθηκε και στην συμβολή του Βενγκέρ στην ανάπτυξη των «κανονιέρηδων» τα τελευταία χρόνια. «Η δουλειά που έκανε με την κίνηση της μεταφοράς της έδρας από το Χάιμπουρι όταν ο σύλλογος είχε τόσα χρέη και ο χειρισμός του μεταγραφικού μπατζετ ήταν εξαιρετική. Ήταν ένα θαύμα που κράτησε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω πως το γήπεδο θα πρέπει να πάρει το όνομα του όταν αποχωρήσει» επεσήμανε ο Πάρντιου,  ο οποίος, ωστόσο, παραδέχθηκε πως στις μέρες μας οι προπονητές κρίνονται με βάση τα αποτελέσματα των τελευταίων 6-7 αγώνων και όχι από την συνολική προσφορά τους.