Ετοιμοπόλεμος και αποφασισμένος ο Τζέκο

Σίγουρος ότι με τα γκολ του μπορεί να καλύψει το κενό του τραυματία Σέρχιο Αγουέρο, εμφανίστηκε ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος δήλωσε «παρών» για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Σίτι.



Ετοιμοπόλεμος και αποφασισμένος ο Τζέκο

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμος να επιστρέψει ο Έντιν Τζέκο.

Έχοντας χάσει τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των «πολιτών» λόγω τραυματισμού στη γάμπα, ο στράικερ της ομάδας επιστρέφει στη δράση, στην κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στη Ρόμα για το Τσάμπιονς Λιγκ, δηλώνοντας παράλληλα έτοιμος να καλύψει το κενό το Σέρχιο Αγουέρο.

«Θα είμαι εκεί όταν με χρειαστεί η ομάδα και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Ήταν λίγο δύσκολο για εμένα, αλλά τώρα είμαι πίσω και θα κάνω το καλύτερο. Θα προσπαθήσω να πετύχω γκολ και να φέρω κάτι καλό στην ομάδα»

«Πάντα προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και η δουλεία μου είναι να πετυχαίνω γκολ και θα συνεχίσω να το κάνω, είμαι σίγουρος, αν παραμείνω υγιείς»

Αναφορικά με την απώλεια του Κουν Αγουέρο, ο Βόσνιος δήλωσε: «Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για εμάς. Μπορείτε να δείτε πόσα πολλά γκολ έχει πετύχει στα τελευταία παιχνίδια και είναι ο καλύτερος και μεγαλύτερος παίκτης μας, μαζί με τον Νταβίντ Σίλβα. Ευτυχώς δεν θα είναι πολλές εβδομάδες,αλλά πρέπει να αντεπεξέλθουμε. Έχουμε κερδίσει πέντε παιχνίδια στη σειρά».