Υψηλές βλέψεις από Κούμαν!

Ως ένα ακόμα… crash test για την ομάδα του βλέπει το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος τόνισε πως είναι πρόκληση για τους «Αγίους» η νίκη στα ματς με τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.



Υψηλές βλέψεις από Κούμαν!

Οι «Άγιοι» έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική εκκίνηση στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την Κυριακή (28/11) υποδέχονται την 3η Μάντσεστερ Σίτι και ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως μέχρι τώρα δεν έχει δει καλύτερη ομάδα από τη δική του…

«Προσπαθούμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Μέχρι στιγμής έχουμε δώσει 12 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν έχω δει καλύτερη ομάδα από εμάς. Και έχουμε παίξει με Λίβερπουλ και Τότεναμ. Ίσως την Κυριακή, θα δούμε…» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κούμαν.

«Ξέρουν ότι είμαστε καλή ομάδα και θα πάρουν το παιχνίδι στα σοβαρά. Σίγουρα θα θέλουν να κάνουν μια νίκη απέναντί μας, αλλά για εμάς είναι πρόκληση να κερδίζουμε τις καλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ» συμπλήρωσε ο Ολλανδός προπονητής.