Έχουν… χρωστούμενα Τσέλσι και Μουρίνιο!

Η Τσέλσι δοκιμάζεται αύριο (29/11) στο «Στάδιο του Φωτός» από τη Σάντερλαντ, με τους «μπλε» και… ειδικά τον Ζοσέ Μουρίνιο, να έχουν ένα παραπάνω κίνητρο για τη νίκη!



Έχουν… χρωστούμενα Τσέλσι και Μουρίνιο!

Και αυτό, διότι η Σάντερλαντ είναι η τελευταία ομάδα που ανάγκασε τους Λονδρέζους να φύγουν με κατεβασμένο κεφάλι από το γήπεδο σε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ!

Μάλιστα σε όχι… ότι και ότι παιχνίδι, αλλά στο ματς της 35ης αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος, που έθεσε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο και έβαλε παράλληλα τέλος στο εντυπωσιακό αήττητο σερί του Πορτογάλου τεχνικού σε εντός έδρας ματς που κρατούσε από το 2004!

Στις 19 Απριλίου, οι «μαυρόγατες» είχαν καταφέρει να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Στάμφορντ Μπριτζ», με τους Γουίκαμ και Μπορίνι (πέναλτι) να υπογράφουν την τελευταία μέχρι σήμερα ήττα της Τσέλσι σε ματς πρωταθλήματος!

Ο Μουρίνιο ήταν έξαλλος με τον καταλογισμό του πέναλτι, από το οποίο ήρθε το γκολ που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα!

Άπαντες στο στρατόπεδο των «μπλε» και ειδικά ο Μουρίνιο δεν μπορεί να μην έχουν έστω στο πίσω μέρος του μυαλού τους αυτά τα… έξτρα κίνητρα για τη νίκη στο «Στάδιο του Φωτός»…

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο ματς: