Σκέψεις για Φαλκάο - Ρόχο ενόψει Χαλ!

Ανοιχτό άφησε ο Λουίς Φαν Χάαλ το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το αυριανό (29/11) ματς με τη Χαλ τους Ραδαμέλ Φαλκάο και Μάρκος Ρόχο!  



Σκέψεις για Φαλκάο - Ρόχο ενόψει Χαλ!

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», με δήλωσή του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στην πορεία των τραυματιών, επισημαίνοντας πως ενδέχεται να καλέσει τους δύο ποδοσφαιριστές. «Πρέπει να περιμένουμε και να τους δούμε στην τελευταία προπόνηση. Τα νέα, όμως, είναι ευχάριστα», τόνισε.

Θυμίζουμε ότι ο Ρόχο επέστρεψε την Πέμπτη στις προπονήσεις της ομάδας έπειτα από ένα μήνα απουσίας, ενώ ο Κολομβιανός δείχνει σε καλύτερη κατάσταση μετά το μυϊκό πρόβλημα που αποκόμισε στα τέλη Οκτωβρίου.

Όσον αφορά τον Λουκ Σο, ο Ολλανδός προπονητής παραδέχτηκε ότι θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες, χωρίς να αποκαλύψει το ακριβές διάστημα της απουσίας του, ενώ για τον Ντάλεϊ Μπλιντ δήλωσε πως: «Του έδωσα άδεια και επέστρεψε τη Δευτέρα. Πρέπει να ασκηθεί και να προπονηθεί περισσότερο από τη στιγμή που είναι τραυματίας».