Τότεναμ – Παρτιζάν (preview)

Τη νίκη που θα της εξασφαλίσει τη πρόκριση στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ θα αναζητήσει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» η Τότεναμ (22:05), που δεν αναμένεται να δυσκολευτεί κόντρα στην Παρτιζάν, η οποία έχει ήδη... αποχαιρετήσει τη διοργάνωση.



Τότεναμ – Παρτιζάν (preview)

Σοβαρότητα και ευστοχία. Αυτά είναι τα μοναδικά «συστατικά» που χρειάζεται στη σημερινή (27/11) αναμέτρηση κόντρα στην Παρτιζάν η Τότεναμ, για να προκριθεί και τυπικά στην επόμενη φάση.

Τα «σπιρούνια» ισοβαθμούν με τη Μπεσίκτας στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ με οχτώ βαθμούς και παίρνοντας τη νίκη επί των αδιάφορων Σέρβων που έχουν ήδη αποκλειστεί, θα σφραγίσουν το εισιτήριό τους.

Η πρωτιά στον όμιλο φαίνεται πως θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Αν λοιπόν οι Τούρκοι καταφέρουν να κερδίσουν τον Αστέρα Τρίπολης, οι Λονδρέζοι θα πρέπει στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου να κερδίσουν ή να φέρουν ισοπαλία με μεγαλύτερη του 1-1.

Αγωνιστικά νέα:

Τότεναμ:

Στη διάθεση του Μαουρίτσιο Ποκετίνο για το ματς κόντρα στην Παρτιζάν δεν θα βρίσκονται οι Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, Γιούνες Καμπούλ και Ετιέν Καπουέ.

Τιμωρημένος είναι ο Φεντερίκο Φάτσιο, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για το συγκεκριμένο παιχνίδι, την ώρα που στην αγωνιστική δράση επιστρέφει τόσο το Ναμπίλ Μπενταλέμπ, όσο και ο Κάιλ Γουόκερ, που ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν.

Παρτιζάν:

Χωρίς να έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα ταξίδεψε στο Λονδίνο για το παιχνίδι με την Τότεναμ η Παρτιζάν, η οποία έχει αποχαιρετήσει πρόωρα τη διοργάνωση και αναμένεται να κατέβει με αρκετές αλλαγές.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τότεναμ: Βορμ – Ντάιερ, Κίρικες, Βερτόνγκεν, Ντέιβις – Παουλίνιο, Σταμπουλί – Λένον, Έρικσεν, Λαμέλα – Κέιν

Παρτιζάν: Λούκατς – Ίλιτς, Κίρκοβιτς, Στάνκοβιτς, Βόλκοφ – Ίλιτς, Μάρκοβιτς – Γκρμπιτς, Νίνκοβιτς, Λάζοβιτς – Σκούλετιτς