Όλα ανοιχτά για Γκιγκς!

Τη στιγμή που θα αποφασίσει ότι θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα, ο Ράιαν Γκιγκς θα αφήσει σε δεύτερη μοίρα τον συναισθηματικό του δεσμό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να συνεχίσει την πορεία του.   



Όλα ανοιχτά για Γκιγκς!

Ο Ουαλός βοηθός του Λουίς Φαν Χάαλ στους «κόκκινους διαβόλους», που μάλιστα στο φινάλε της περσινής σεζόν κράτησε το «τιμόνι» σε τέσσερα παιχνίδια, ανέφερε ότι δεν θα τον ενοχλήσει αν στο επόμενο βήμα της νέας του καριέρας δεν περιλαμβάνεται σε αυτό η αγαπημένη του ομάδα...

«Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το επόμενο βήμα στην προπονητική μου καριέρα περιλαμβάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στον σύλλογο, αλλά αν θελήσω να κάνω το επόμενο βήμα, δεν έχει σημασία αν θα αφορά την ομάδα ή όχι. Θα το δούμε αυτό όταν έρθει η ώρα...» ανέφερε στο SkySports, για να μιλήσει και για τη σχέση του με τον Φαν Χάαλ:

«Έχουμε πολύ καλή σχέση και μου αρέσει που μου δίνει πολλές ευθύνες και αρμοδιότητες. Δεν γνωριζόμασταν πιο πριν και η προετοιμασία μας βοήθησε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον γιατί ήμασταν κάθε μέρα μαζί επί τρεις εβδομάδες. Εγώ ξέρω την ομάδα, την κουλτούρα της και τις ανάγκες του συλλόγου και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο».