Σάλκε – Τσέλσι (preview)

Ρομπέρτο Ντι Ματέο και Τσέλσι συναντιούνται ξανά επί γερμανικού εδάφους στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την κατάκτηση του τροπαίου τον Μάιο του 2012. Αυτή τη φορά ως αντίπαλοι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.



Σάλκε – Τσέλσι (preview)

Ο τεχνικός της Σάλκε ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία διάθεση για εκδίκηση απέναντι στην Τσέλσι τονίζοντας ότι πέρασε ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του στο Λονδίνο παρά το γεγονός ότι τη σεζόν 2012-2013 είδε την πόρτα της εξόδου από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Τον τελευταίο μήνα έχει αναλάβει τις τύχες της Σάλκε, την οποία προσπαθεί να επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει μια χαρά τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια. Απόδειξη η νίκη 3-2 επί της φορμαρισμένης Βόλφσμπουργκ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Από την πλευρά της η Τσέλσι συνεχίζει το αήττητο σερί της στην Πρέμιερ Λιγκ. Βρίσκεται μόνη πρώτη όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν επαναπαύεται. Θέλει τη νίκη όπως τόνισε στο αποψινό παιχνίδι για να μην έχει ένα ακόμη δύσκολο ματς στο ήδη φορτωμένο από πολλά παιχνίδια Δεκέμβριο. Με την κατάκτηση των τριών βαθμών απόψε, η Τσέλσι κατακτά και την 1η θέση στον όμιλο, κάτι που σημαίνει ότι την τελευταία αγωνιστική θα είναι εντελώς αδιάφορη.

Αγωνιστικά Νέα

Ο Ντι Ματέο δεν μπορεί να υπολογίζει σε μια ακόμη αναμέτρηση το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Ζούλιαν Ντάξλερ ενώ εκτός παραμένουν και οι Κολάσινατς, Φαρφάν και Γκίφερ.

Από την πλευρά του ο Μουρίνιο έχει τη δυνατότητα να επιλέξει όποια 11αδα θέλει αφού δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σάλκε: Φάρμαν – Χέβεντες, Σαντάνα, Νοϊστάντερ – Ούσιντα, Χέγκερ, Κίρχοφ, Μπόατενγκ, Φουκς – Χούντελαρ, Τσούπο-Μοτίνγκ

Τσέλσι:Κουρτουά – Αθπιλικουέτα, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς – Φάμπρεγας, Μάτιτς – Αζάρ, Οσκαρ, Γουίλιαν - Κόστα