Τζέκο: «Είμαστε ευχαριστημένοι με τον Πελεγκρίνι»

Κόντρα στην «ισοπεδωτική» κριτική που δέχεται ο Μανουέλ Πελεγκρίνι για την κακή εικόνα της φετινής Μάντσεστερ Σίτι από τους οπαδούς και τον Τύπο, ο Έντιν Τζέκο επεσήμανε πως όλοι όσοι τον ζουν στην καθημερινότητα της ομάδας δεν έχουν να του προσάψουν το παραμικρό αρνητικό.  



Τζέκο: «Είμαστε ευχαριστημένοι με τον Πελεγκρίνι»

Και επειδή στην Αγγλία (και όχι μόνο), αγαπημένη συνήθεια είναι η σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Βόσνιο επιθετικό για τις διαφορές του Πελεγκρίνι με τον προκάτοχό του στον πάγκο, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τις διαφορές μεταξύ των προπονητών. Με τον Μαντσίνι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ. Είναι λογικό, όμως, ότι κάποια στιγμή ο προπονητής θα αλλάξει, όπως και οι παίκτες. Πρέπει να το αποδειχθείς. Με τον Πελεγκρίνι έχουμε ήδη κατακτήσει δύο τρόπαια μέσα σε ένα χρόνο. Τα πηγαίνουμε καλά, όλοι είναι ευχαριστημένοι μαζί του και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε και άλλους τίτλους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον ίδιο και τον μειωμένο χρόνο που λαμβάνει από τη μέρα που επέστρεψε γερός ο Κουν Αγουέρο, είπε: «Το σημαντικότερο για κάθε παίκτη είναι να νιώθει ότι ο προπονητής του τον πιστεύει. Το ένιωσα από την πρώτη μέρα που ήρθε εδώ. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Κάποιες φορές σκοράρεις, άλλες όχι. Η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερή του και ελπίζω ότι θα συνεχίσω έτσι και φέτος».