Αστέρας Τρίπολης – Τότεναμ (preview)

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη που ταυτόχρονα θα την διατηρήσει και σε τροχιά πρωτιάς στον όμιλο και... πρόκρισης στην επόμενη φάση , θέλει να πάρει στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα, η Τότεναμ.



Αστέρας Τρίπολης – Τότεναμ (preview)

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει η Τότεναμ.

Τα «σπιρούνια» αντιμετωπίζουν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον Αστέρα Τρίπολης, αποσκοπώντας στην πρώτη τους εκτός έδρας νίκη, μετά από αυτή εντός έδρας κόντρα στους Αρκάδες την προηγούμενη αγωνιστική.

Παράλληλα, οι Λονδρέζοι ευελπιστούν σε στραβοπάτημα της Μπεσίκτας κόντρα στην Παρτιζάν, έτσι ώστε να μείνουν μόνοι πρώτοι στον όμιλο σε περίπτωση δικής τους νίκης.

Στον αντίποδα, ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να διατηρήσει το σερί επτά ευρωπαϊκών αγώνων χωρίς ήττα στην έδρα του, παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα κόντρα την Τότεναμ

Η ελληνική ομάδα δεν είναι αδιάφορη καθώς με τέσσερις βαθμούς υπολείπεται ενός των ¶γγλων και των Τούρκων τους οποίους και υποδέχεται στην Τρίπολη την επόμενη αγωνιστική.

Αγωνιστικά νέα:

Αστέρας Τρίπολης:

Χωρίς τρεις παίκτες στη σύνθεσή του θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο λόγος για τους Έντερσον Τορμένα, Ρίτσι Κιτοκό και Δημήτρη Κουρμπέλη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και θα μείνουν εκετός.

Τότεναμ:

Απών από την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα είναι ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής.

Στο Λονδίνο έμειναν επίσης οι Γιούνες Καμπούλ, ¶αρον Λένον, Κάιλ Νότον, Ναμπίλ Μπενταλέμπ και Μπραντ Φρίντελ για διάφορους λόγους, με τους τραυματισμούς να υπερισχύουν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι – Γιούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Παντελιάδης – Μάτσα, Ουσέρο, Μουνάφο, Ρολ – Τσοκάνης, Πάρα

Τότεναμ: Βορμ – Νότον, Φάτσιο, Βερτόνγκεν, Ντέιβις – Καπουέ, Ντεμπελέ, Λαμέλα, Τάουνσεντ – Κέιν, Σολδάδο