Έβερτον – Λιλ (preview)

Ακάθεκτη και… αήττητη θέλει να συνεχίσει στον 8ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, η Έβερτον, που υποδέχεται σήμερα τη Λιλ στο «Γκούντισον Παρκ» για την τέταρτη αγωνιστική.  



Έβερτον – Λιλ (preview)

Τα «ζαχαρωτά» έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην κορυφή του όγδοου γκρουπ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης με μια νίκη και δύο ισοπαλίες, ενώ, σήμερα δίνει το ένα από τα δύο εναπομείναντα εντός έδρας ματς, έχοντας κι ένα ταξίδι στο Βόλφσμπουργκ, ενδιάμεσα.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θέλει να βάλει στέρεες βάσεις για την πρόκρισή της κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στους Γάλλους, με τους οποίους έμεινε στο 0-0 στο αμέσως προηγούμενο ματς.

Η Λιλ διανύει κακή περίοδο στο Championnnat έχοντας συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς νίκη (τρεις ήττες, μια ισοπαλία), ενώ αντίθετα, η Έβερτον προέρχεται από το 0-0 με τη Σουόνσι, έχοντας προηγούμενως δύο σερί νίκες στην Πρέμιερ επί των Άστον Βίλα (3-0) και Μπέρνλι (3-1).

Στα αγωνιστικά, ο Μαρτίνεθ δεν υπολογίζει στον τραυματία Αντολίν Αλκαράθ που υπέστη εξάρθρωση ώμου, ο Ντιστέιν διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ στην αποστολή ενδέχεται να βρίσκεται ο νεαρός αμυντικός, Τάιλας Μπράουνινγκ.