Μάντσεστερ Σίτι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (preview)

Μόνο καθοριστικό για την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να χαρακτηριστεί το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία διεκδικεί εξίσου με αξιώσεις την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.



Μάντσεστερ Σίτι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (preview)

Το τελευταίο της χαρτί για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ παίζει σήμερα (5/11) η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» αντιμετωπίζουν στο «Έτιχαντ» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έχοντας μόλις δύο βαθμούς στο όμιλο, το τρίποντο της νίκης θεωρείται απαραίτητο, αν θέλουν να ελπίζουν σε κάτι περισσότερο από την 3η θέση και το Γιουρόπα Λιγκ.

Από την πλευρά τους οι Ρώσοι, μπορεί να είναι ουραγοί στο όμιλο με έναν βαθμό, ωστόσο μαθηματικά έχουν ελπίδες για τους «16» και σίγουρα για την θέση της δεύτερη τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ΤΣΣΚΑ έβαλε δύσκολα στην Σίτι στη Ρωσία, με το ισόπαλο 2-2 να το αποδεικνύει και πλέον στο Μάντσεστερ, θα επιδιώξει το «θαύμα», αν αναλογιστεί κανείς ότι η 2η Ρόμα, έχει τέσσερις βαθμούς και αντιμετωπίζει στο Μόναχο την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου...

Την περυσινή σεζόν, στο μεταξύ τους ματς στο «Έτιχαντ» οι πρωταθλητές Αγγλίας κέρδισαν με 5-2.

Αγωνιστικά νέα:

Μάντσεστερ Σίτι:

Χωρίς τις υπηρεσίες του Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος τραυματίστηκε και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τον νέο χρόνο, θα παραταχθεί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ισπανός άσος μπήκε στη λίστα με τους τραυματίες, στην οποία ήδη βρίσκονται οι Αλεξάνταρ Κολάροφ, Ελιακίμ Μανγκαλά και Φρανκ Λάμπαρντ, την ώρα που ο Σαμίρ Νασρί είναι έτοιμος να προσφέρει.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

Απουσίες θα έχει ενόψει της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Σουηδός μέσος Ράσμους Έλμ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη στομαχική κοιλότητα, ενώ ο Κιρίλ Παντσένκο έχει πρόβλημα στο πόδι. Αμφότεροι βρίσκονται στα «πιτς» και δεν υπολογίζονται.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Κλισί, Κομπανί, Ντεμικέλις, Ζαμπαλέτα – Φερνάντο, Τουρέ, Νασρί, Μίλνερ – Τζέκο, Αγουέρο

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ – Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Φερνάντες – Ερεμένκο, Νάτσο, Τόσιτς – Μουζά, Ντουμπιά