Μπαρνς: «Ο Στέρλινγκ δεν πρέπει να φύγει ακόμη»

Την συμβουλή του να μείνει στην Λίβερπουλ, τουλάχιστον για μερικά χρόνια ακόμη, έδωσε στον Ραχίμ Στέρλινγκ, μέσω δηλώσεων του στην εφημερίδα Daily Star ο Τζον Μπαρνς.



Μπαρνς: «Ο Στέρλινγκ δεν πρέπει να φύγει ακόμη»

Ο παλιός άσος της Λίβερπουλ, που ξετρέλαινε την εξέδρα με το περίτεχνο παιχνίδι του για μία δεκαετία, από το  1987 έως το 1997 κατακτώντας οκτώ τίτλους, θεωρεί πως ο Στέρλινγκ δεν είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα σε σύλλογο εκτός Αγγλίας και πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραμείνει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

«Ο Ραχίμ είναι ταλέντο και βελτιώνεται διαρκώς αλλά ακόμη απέχει πολύ από το να θεωρηθεί παγκόσμιας κλάσης» ήταν τα λόγια του Μπαρνς.

«Αν θέλει να κάνει κάποια στιγμή μία μεγάλη μεταγραφή πρέπει να μείνει στην Αγγλία όπου του ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του» τόνισε ο Μπαρνς που συμπλήρωσε επίσης πως στο νησί βιάζονται όλοι, οπαδοί και μίντια να χαρακτηρίσουν κάποιον παίκτη ως  παγκόσμιας κλάσης!

«Αυτή η υπερβολή πρέπει να σταματήσει δεν γίνεται με έξι καλά ματς να λέγονται τέτοια πράγματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ρος Μπάρκλει της Εβερτον» υποστήριξε το άλλοτε βασικό στέλεχος της εθνικής Αγγλίας τη δεκαετία του '80 βοηθώντας τα λιοντάρια να παίξουν στον ημιτελικό του Μουντιάλ το 1990.

Οσο για το αν πρέπει να φύγει κάποια στιγμή από την  Λίβερπουλ ο Στέρλινγκ, η απόψη του είναι: «Ίσως ναι γιατί θέλει να δοκιμάσει τη τύχη του και σε άλλο επίπεδο ωστόσο  απορώ με τον λόγο που θα ήθελε ένας παίκτης βασικός στην Λίβερπουλ,  να αποχωρήσει από αυτό το περιβάλλον».