Νοκ- άουτ (και) ο Γουίλσιρ!

Δεν λέει να «αγιάσει» η φετινή Άρσεναλ! Δεν τις έφταναν τα τελευταία αγωνιστικά προβλήματα, προέκυψε νέο και με τον Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την προσεχή αναμέτρηση με την Μπέρνλι.  



Νοκ- άουτ (και) ο Γουίλσιρ!

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι λόγω ενός μικροπροβλήματος ο Άγγλος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, ενώ ενδέχεται να χάσει και το επόμενο παιχνίδι με την Άντερλεχτ στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά, ότι οι «κανονιέρηδες» θα παρουσιαστούν… μισοί στο αυριανό (1/11) παιχνίδι, αφού εκτός του Γουίλσιρ, δεν υπολογίζονται επίσης οι Ζιρού, Εζίλ, Κοσιελνί, Ντεμπισί και Οσπίνα, ενώ λίγο πριν τη σέντρα θα αποφασιστεί εάν ο Γκιμπς θα μπορέσει να αγωνιστεί.

«Είναι ένας τραυματισμός που δεν θα διαρκέσει πολύ. Δέχτηκε ένα χτύπημα στο γόνατο. Δεν ξέρω εάν η Τρίτη για το ματς με την Άντερλεχτ είναι σύντομο διάστημα για να επιστρέψει. Αυτή τη στιγμή δεν προπονείται, αλλά σίγουρα θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τη Σουόνσι την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε για τον διεθνή μέσο ο έμπειρος τεχνικός.

Βέβαια υπάρχουν και ευχάριστα νέα, αφού όπως είπε η μέρα που ο Ολιβιέ Ζιρού θα επιστρέψει στην ενεργό δράση δεν αργεί: «Νομίζω ότι θα ξεκινήσει προπονήσεις μετά τη νέα διακοπή των εθνικών ομάδων. Έχει προχωρήσει πολύ το πρόγραμμα αποθεραπείας του».