Στάριτζ: «Μπορεί και να είναι… κληρονομικό»!

Μες στην… απόγνωσή του από το μυϊκό πρόβλημα που του έχει στερήσει τη χαρά του ποδοσφαίρου φέτος, ο Ντάνιελ Στάριτζ σκέφτηκε μήπως είναι τελικά κληρονομικό το θέμα των τραυματισμών του!   



Στάριτζ: «Μπορεί και να είναι… κληρονομικό»!

Ο Άγγλος φορ της Λίβερπουλ αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 3 Σεπτεμβρίου, στη νίκη (1-0) της εθνικής ομάδας της Αγγλίας επί της Νορβηγίας σε φιλικό ματς στο «Γουέμπλεϊ».

Έκτοτε, έχει ταλαιπωρηθεί από πρόβλημα στη γάμπα, ενώ μάλιστα υπέστη υποτροπή λίγο πριν επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα μέσα Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα να μείνει πλέον εκτός μέχρι και τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαημέρου του Νοεμβρίου.

Συνολικά, η Λίβερπουλ στερείται των υπηρεσιών του για δύο μήνες και ο Στάριτζ, μέσα στις πολλές σκέψεις που έκανε, εξέτασε και το ενδεχόμενο να πρόκειται για... κληρονομικό θέμα!

«Προσπαθώ κάθε φορά να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερο παιχνίδι, όμως φέτος είμαι ιδιαίτερα άτυχος. Ίσως φταίει και η… κληρονομικότητα για τα προβλήματα τραυματισμών! Οι θείοι μου είχαν τραυματισμούς, όπως και ο πατέρας μου. Ίσως φταίει και η ταχύτητα γιατί τότε είναι ακόμα μεγαλύτερος ο κίνδυνος να γυρίσει το πόδι σου. Έχω ευαισθησία στους μυϊκούς τραυματισμούς. Προσπαθώ να φροντίζω τον εαυτό μου όσο μπορώ περισσότερο» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Στάριτζ στη «Daily Mail».