Κιν: «Χόμπι μου το ποτό...»!

Δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία του στο αλκοόλ. Αντίθετα, κάθε φορά που τον ρωτούν- όπως τώρα- δεν έχει κανένα πρόβλημα να αναφερθεί στη μεγάλη του λατρεία! Ο Ρόι Κιν μίλησε για τον εθισμό του, αλλά και στις συγκρούσεις που είχε με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον!  



Κιν: «Χόμπι μου το ποτό...»!

Ο παλαίμαχος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ορισμένες από τις αντιδράσεις του, μόλις ο Σκωτσέζος του... έβαζε χέρι για τα ξενύχτια του τις περιόδους που φορούσε τη φανέλα της ομάδας, αλλά και τους λόγους που τον ωθούσαν στην υπερβολική κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Αρχικά, ρωτήθηκε για το εάν ο Φέργκιουσον του έκανε παρατηρήσεις: «Φυσικά. Και όσα μου έλεγε ήταν σωστά. Βέβαια είχαμε πολλές διαφωνίες μεταξύ μας σχετικά με το ποτό, ενώ οι οπαδοί πάντα απολάμβαναν να σε... καρφώνουν όταν σε έβλεπαν έξω στις 3 τα ξημερώματα», τόνισε αρχικά ο πρώην αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» και πρόσθεσε:

«Εάν είχαμε για παράδειγμα παιχνίδι την Τετάρτη και ο προπονητής μου έλεγε «Έμαθα πως ήσουν έξω την Κυριακή το βράδυ», εγώ του απαντούσα «Ναι. Συνηθίζω να βγαίνω τις Κυριακές». Η αλήθεια είναι ότι ήμουν ελεύθερος, μόνος, 21 ετών. Το ποτό ήταν το χόμπι μου. Δεν δίνω συγχαρητήρια στον εαυτό μου για αυτό. Ήταν όμως ένα από τα χαρακτηριστικά μου. Δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή είμαι Ιρλανδός και έμενα μόνος. Η πλήξη με ώθησε εκεί»!