Μιλά με Λιχτστάινερ η Άρσεναλ!

Όχι μόνο τον θέλει, αλλά έχει ξεκινήσει ήδη επαφές μαζί του. Η Άρσεναλ ξεχώρισε την περίπτωση του Στεφάν Λιχτστάινερ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του.  



Μιλά με Λιχτστάινερ η Άρσεναλ!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο υποστήριξε πως οι «κανονιέρηδες» άρχισαν δειλά- δειλά τις πρώτες συζητήσεις με την πλευρά του του ακραίου μπακ της Γιουβέντους, προκειμένου να προλάβουν τις «σφήνες» των Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, που επίσης λέγεται ότι ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή.

Αυτή τη στιγμή, οι Λονδρέζοι έχουν τον πρώτο λόγο και ευελπιστούν πως αφού τα βρουν με τον Ελβετό, θα δώσουν στη συνέχεια τα χέρια και με τους διοικούντες τη «Γηραιά Κυρία» για την απόκτηση του τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Από τη μεριά της, η «Γιούβε» δεν βλέπει- σε πρώτη φάση- με θετικό μάτι την πώληση του παίκτη, όμως δεν αποκλείεται όσο περνά ο καιρός να αλλάξει στάση, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της σεζόν και υπάρχει κίνδυνος να φύγει ως ελεύθερος.