Έδωσε χαρά σε 11χρονο παιδί με καρκίνο ο Μουρίνιο

Πως και πως περίμενε τον Ζοσέ Μουρίνιο στο γήπεδο της Σριούσμπερι, ο μικρός Λόιντ Μπάρτον που έχει διαγνωστεί με καρκίνο και ήθελε να δει από κοντά τον “special one”. Ο Πορτογάλος ασφαλώς και βρέθηκε κοντά στον πιτσιρικά, που δεν σταμάτησε να χαμογελάει... 



Έδωσε χαρά σε 11χρονο παιδί με καρκίνο ο Μουρίνιο

Ο Λόιντ Μπάρτον, έχει υποβληθεί σε αρκετές χημειοθεραπείες για τον καρκίνο στον εγκέφαλο, με τον οποίο διαγνώστηκε τον Μάιο του 2013 και έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι.

Μόλις έμαθε για την κλήρωση της Σριούσμπερι με την Τσέλσι στους “16” του Λιγκ Καπ, ήθελε να δει από κοντά τον εκ των κορυφαίων προπονητών και μάλιστα, ζωγράφισε ένα πορτρέτο του!

Ο 11χρονος δεν σταμάτησε να χαμογελάει όσο είχε τον Μουρίνιο δίπλα του και φρόντισε να του μιλήσει, να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες και ο “special one” να του υπογράψει το πορτρέτο...

Αυτό, θα δημοπρατηθεί προκειμένου με το ποσό που θα συγκεντρωθεί να μπορέσει ο μικρός Λόιντ να ζήσει αξιοπρεπώς, αν και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα περπατήσει στο μέλλον. Για τον λόγο αυτό, ήδη η οικογένειά του έχε εγκαταστήσει ασανσέρ στο σπίτι τους και ένα ειδικό δωμάτιο για να κάνει μπάνιο.

Δείτε φωτογραφίες: