Κόστα: «Για αυτό έφυγα από την Ατλέτικο...»

Τους λόγους που τον ώθησαν, με βαριά καρδιά, να αποχωρήσει από την πολυαγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης για χάρη της Τσέλσι αποκάλυψε ο Ντιέγκο Κόστα.  



Κόστα: «Για αυτό έφυγα από την Ατλέτικο...»

Ο Ισπανός επιθετικός παραδέχτηκε ότι παρά τις εξαιρετικές σεζόν που πέρασε στο «Βιθέντε Καλντερόν», δεν μπορούσε να αντισταθεί στην πρόκληση των Λονδρέζων και της Πρέμιερ Λιγκ.

«Ήμουν πραγματικό πολύ χαρούμενος στην Ατλέτικο. Η τελευταία χρονιά, όταν κατακτήσαμε τόσα πολλά, ήταν η καλύτερη της καριέρας μου. Παρόλα αυτά, πάντα θες να βελτιώνεις τη ζωή σου», ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνούς φορ, που πρόσθεσε:

«Η ευκαιρία να έρθω σε αυτή την απίστευτα σημαντική ομάδα- παρόλο που η Ατλέτικο είναι επίσης σημαντική- και να αλλάξω πρωτάθλημα ήταν κάτι που πάντα ήθελα να δοκιμάσω. Ο κόσμος ανέκαθεν είχε την εντύπωση ότι η Πρέμιερ Λιγκ θα μου ταίριαζε πολύ. Είμαι ενθουσιασμένος, λοιπόν, που τελικά ήρθα για χάρη μιας πασίγνωστης ομάδας».

Πράγματι. Τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα του δικαιολογούν την παραπάνω άποψη. Πως βλέπει, όμως, ο ίδιος το μέλλον; «Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Έχω πολλά χρόνια μπροστά μου και ελπίζω πως θα καταφέρω να συμμετάσχω σε ακόμη έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να μου παρουσιαστεί ξανά η ευκαιρία να κατακτήσω το τρόπαιο».