Η χρυσή σεζόν του Μπεραχίνο!

Ποιός είναι ο πιο αποδοτικός Αγγλος  φορ της σεζόν μέχρι τώρα στην Πρέμιερ Λιγκ; Αν σας έκαναν αυτή την ερώτηση στο δρόμο, δύσκολα θα δίνατε αμέσως την σωστή  απάντηση αφού το μυαλό θα πήγαινε είτε στον Γουέιν  Ρούνει είτε στον Ντάνι Γουέλμπεκ  ή στον  Ραχίμ Στέρλινγκ. Ομως δεν είναι!



Η χρυσή σεζόν του Μπεραχίνο!

Αυτό που  ελάχιστοι θα απαντούσαν αμέσως και θα ήταν σωστό είναι πως το «χρυσό αγόρι» της Γουέστ Μπρόμιτς Αλμπιον,   ο Σαίντο Μπεραχίνο  είναι αυτός που με επτά γκολ μέχρι τώρα τους αφήνει όλους πίσω του!

Με τα επτά τέρματαπου έχει βάλει ο κυνηγός των «Μπάγκις» είναι πρώτος στην λίστα. Με τον Ρούνει να έχει βάλει τρία γκολ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσα και ο Στέρλινγκ με την Λίβερπουλ και τον Ντάνι Γουέλμπεκ να έχει πετύχει  δύο, ενώ ακόμη ψάχνει τα δίχτυα ο Ρίκι Λάμπερτ με την φανέλα της Λίβερπουλ, οι Αγγλοι αρθρογράφοι λένε ξεκάθαρα πως ο Χότζον πρέπει να τον καλέσει πια στην εθνική Ανδρών!<

Υπάρχει φυσικά και ο Ντάνιελ Στάριτζ που είχε σκοράρει δύο φορές πριν τραυματιστεί ωστόσο οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί της εξαιρετικής χρονιάς που κάνει ο νεαρός κυνηγός της Γουέστ Μπρομ. Ο Μπεραχίνο είναι ήδη στο στόχαστρο της Λίβερπουλ αφού σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ήδη από το καλοκαίρι υπήρχε σκέψη του Μπρένταν Ρότζερς να τον εντάξει στην ομάδα του αλλά τα 15 εκατομμύρια λίρες  που σκεφτόταν να ζητήσει η ομάδα του Μπεραχίνο , έμοιαζαν πολλά!

Τώρα η  τιμή του έχει εκτοξευτεί στα 25 εκατομμύρια λίρες παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρο πως η ταχύτητα του και η ικανότητα του να αλλάζει θέσεις και πλευρές θα ταίριαζε πολύ περισσότερο στο αγωνιστικό στυλ που θέλει ο Ρότζερς.

Πάντως τον Μπεραχίνο παρακολουθεί και η Τότεναμ και ο προπονητής της Γουέστ Μπρόμιτς Αλαν Ερβιν πιστεύει πως η αξία του θα είναι πολύ μεγαλύτερη στο τέλος της σεζόν, όταν πιθανότατα ο Ρόι Χότζον θα τον έχει καλέσει και στην εθνική ομάδα!