Εφιαλτική «οκτάρα» για Μπέρμιγχαμ, συνωστισμός στην κορυφή

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες δεν περίμενε τέτοια οδυνηρή ήττα. Η Μπέρμιγχαμ «πλήρωσε» την αποβολή του Έντγκαρ στο 7’ και παραδόθηκε στις ορέξεις της Μπόρνμουθ, γνωρίζοντας την ανευ προηγουμένου συντριβή με σκορ 8-0 μπροστά στο κοινό της!  



Εφιαλτική «οκτάρα» για Μπέρμιγχαμ, συνωστισμός στην κορυφή

Οι «μπλε» δεν μπόρεσαν να σταματήσουν σε κανένα σημείο την ορμή των φιλοξενούμενων, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν... σεβάστηκαν την αντίπαλο και την «εξέθεσαν» στα μάτια των φιλάθλων της! Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους θριαμβευτές (ανέβηκαν στην 4η θέση της Τσάμπιονσιπ) ήταν ο Παγκ που σημείωσε χατ-τρικ, ενώ τα υπόλοιπα πέτυχαν οι Ραντί (2), Πίτμαν, Ρίτσι και Γουίτμαν!

Στα άλλα ματς, η Ντέρμπι υπέστη ήττα σοκ εντός έδρας από τη Γουίγκαν με σκορ 2-1, χάνοντας την ευκαιρία να αποσπαστεί περισσότερο από τη 2η θέση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως στην επανάληψη δέχτηκαν δύο γκολ από τον ΜακΛιν και παρέδωσαν λευκή πετσέτα...

Βαθμό- χρυσάφι πήρε η Γουότφορντ στο εκτός έδρας ματς με τη Μίντλεσμπορ (1-1) και έπιασε στην κορυφή την Ντέρμπι, όπως και η Γουλβς, που νίκησε 2-1 την Λιντς και ισοβαθμεί με τις άλλες δύο στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Φούλαμ – Τσάρλτον 3-0

Μίλγουολ – Κάρντιφ 1-0

Ιπσουιτς – Χάντερσφιλντ 2-2

Λιντς – Γουλβς 1-2

Μίντλεσμπρο – Γουότφορντ 1-1

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπλάκμπερν 1-3

Ρέντινγκ – Μπλάκπουλ 3-0

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Νόριτς 0-0

Μπέρμιγχαμ – Μπόρνμουθ 0-8

Μπόλτον – Μπρέντφορντ 3-1

Μπράιτον – Ρόδεραμ 1-1

Ντέρμπι Κάουντι – Γουίγκαν 1-2