Σώθηκε με Μπεραΐνο

Πρωταγωνιστής της Γουέστ Μπρομ για ακόμα μια φορά αναδείχθηκε ο Σάιντο Μπεραΐνο, σκοράροντας στις καθυστερήσεις από το σημείο του πέναλτι για να χαρίσει στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο “Χόθορνς” για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.  



Σώθηκε με Μπεραΐνο

Οι “αετοί” βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ με 2-0 στη λήξη των πρώτων 45 λεπτών, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος, το σύνολο του Άλαν Έρβιν έδειξε το μαχητικό του πνεύμα και μειώνοντας από πολύ νωρίς, κυνήγησε... με νύχια και με δόντια το θετικό αποτέλεσμα.

Ο βαθμός ήρθε στις καθυστερήσεις με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπεραΐνο, σε ανατροπή του Ανιτσέμπε από τον Γέντινακ.

Το ματς:

Με τον καλύτερο τρόπο κύλησε το πρώτο ημίχρονο του ματς στο “Χόθορνς” για την Κρίσταλ Πάλας. Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και με την αντίπαλό της να μην εκμεταλλεύεται την ώθηση που της έδιναν οι οπαδοί της, η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το υπέρ της 2-0. Στο 17' ο Χάνγκελαντ από φάση διαρκείας στα καρέ του Φόστερ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 44' από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γέντινακ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Βέβαια, θα μπορούσαν να έχουν πάρει κεφάλι δύο τερμάτων από νωρίτερα, αλλά ο ρέφερι δεν είδε το πέναλτι που έκανε ο Ντόουσον στον Ζαχά στο 36'.

Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει η Γουέστ Μπρομ, ήταν να μειώσει πολύ νωρίς στην επανάληψη για να διεκδικήσει ό,τι μπορούσε, αν μπορούσε. Έτσι κι έγινε, με τον Ανιτσέμπε μόλις στο 51ο λεπτό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 2-1 έπειτα από σέντρα του Μπραντ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Στη φάση του γκολ, χτύπησε ο Σπερόνι στο πρόσωπο και αντικαταστάθηκε από τον Χένεσι για τους “αετούς”. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τα πάνω τους και έψαχναν πλέον κι άλλα γκολ, κλείνοντας την Πάλας στα καρέ της. Oι παίκτες του Άλαν Έρβιν πάλεψαν μέχρι τέλους και δικαιώθηκαν όταν ο Γέντινακ ανέτρεψε τον Αντιτσέμπε στις καθυστερήσεις, για να διαμορφώσει ο Μπεραΐνο από την άσπρη βούλα το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Γουίσντομ, Ντόουσον, Λέσκοτ, Ποκονιόλι, Μόρισον, Ντόρανς (83' Μπλάνκο), Σεσενιό (45' Ανιτσέμπε), Μπραντ, Μπεραΐνο

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι (55' Χένεσι), Κέλι, Μαριάπα, Χάνγκελαντ, Γουόρντ, Ζαχά (64' Πάντσεον), Γέντινακ, Λέντλεϊ, Μπολάσι, Σαμάκ (73' Γκεντιουρά), Κάμπελ