Σαουθάμπτον-Στόουκ (preview)

Ένα ακόμη νικηφόρο σερί θέλει να χτίσει στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ η Σαουθάμπτον, που μετά την άριστη εμφάνιση κόντρα στην Σάντερλαντ και το εμφατικό 8-0 υποδέχεται την Στόουκ στο «St. Mary’s», την ώρα που οι φιλοξενούμενοι «διψούν» για ακόμη ένα τρίποντο μετά την επικράτησή τους επί της Σουόνσι.



Σαουθάμπτον-Στόουκ (preview)

Οι «Άγιοι» συνεχίζουν να δίνουν αποδείξεις ακόμη και στον πιο δύσπιστο οπαδό τους και θέλουν να αρπάξουν ακόμη μία ευκαιρία για να προσπεράσουν την Μάντσεστερ Σίτι στην δεύτερη θέση ή να αποσπαστούν από την 3η Γουέστ Χαμ, με τις δύο τελευταίες να ανοίγουν την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το έργο τους μόνο εύκολο δεν φαντάζει απέναντι στο σύνολο του Μαρκ Χιουζ, που επέστρεψε στις νίκες κόντρα σε αυτό του Γκάρι Μονκ (σε ένα παιχνίδι το οποίο άνοιξε συζήτηση για την διαιτησία του Μάικλ Όλιβερ) και έχει την ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία.

Αγωνιστικά νέα:

Όσον αφορά την Σαουθάμπτον ο Κούμαν δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι, μιας και κανείς από τους παίκτες του δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Στην αντίπερα όχθη ο Μπάρντσλεϊ συγκεντρώνει πιθανότητες να ξεκινήσει παρά ένα πρόβλημα στην μέση του, ενώ διαθέσιμοι είναι και πάλι οι Ρόμπερτ Χουτ και Μάρκο Αρναούτοβιτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σαουθάμπτον: Φόρστερ – Κλάιν, Αλντερβάιρελ, Φοντ, Μπερτράντ – Σνιντερλίν, Κορκ, Σ. Ντέιβις – Τάντιτς, Λονγκ, Πελέ

Στόουκ: Μπέγκοβιτς – Μπάρντσλεϊ, Σόκρος,Γουίλσον, Πίτερς – Άνταμ, Ενζόνζι, Ντιουφ, Άιρλαντ, Μόουζες – Κράουτς