Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της Μάντσεστερ Σίτι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την πολύ καλή φέτος Γουέστ Χαμ, που ανοίγει στις 14:45 το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι (preview)

Οι «πολίτες» καλούνται να αφήσουν πίσω τους την «γκέλα»(2-2) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Τσάμπιονς Λιγκ και να συνεχίσουν με νίκη εντός των συνόρων (4-1 την περασμένη εβδομάδα την Τότεναμ με το καρέ του Αγουέρο). Μία νίκη, η οποία αν τελικά έρθει, θα τους δώσει τη δυνατότητα-σε ενδεχόμενη απώλεια βαθμών της Τσέλσι κόντρα στη Γιουνάιτεντ-να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μετά τις πρώτες 8 αγωνιστικές οι «μπλε» είναι πρώτοι με 22 βαθμούς και η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ακολουθεί, βρισκόμενη στο -5 (17).

Η Γουέστ Χαμ από την πλευρά της προέρχεται από δύο σερί νίκες, καθώς μετά την εντός έδρας επικράτηση (2-0) επί της ΚΠΡ, ήρθε και το εκτός έδρας 3-1 επί της νεοφώτιστης Μπέρνλι. Αποτελέσματα που επιβεβαίωσαν την πού καλή κατάσταση των «σφυριών» στην αφετηρία της σεζόν και τους έχουν φέρει στην 4η θέση του πίνακα, στην ισοβαθμία (στους 13) με την Λίβερπουλ.

Αγωνιστικά νέα:

Στα αγωνιστικά, ο Σαμ Άλαρνταϊς αναμένεται να παρατάξει σήμερα τους γηπεδούχους χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των γνωστών απόντων, Κάρολ και Ντεμέλ, την ώρα που δίνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να είναι έτοιμοι οι Ζάρατε και Ο’ Μπράιαν.

Γνωστές οι απουσίες και για τον Μανουελ Πελεγκρίνι, με τον Χιλιανό τεχνικό των πρωταθλητών Αγγλίας να μην έχει στη διάθεσή του για την δύσκολη αναμέτρηση στο Λονδίνου τους Λάμπαρντ και Νασρί.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Τζένκινσον, Κόλινς, Ριντ, Κρίσγουελ, Νομπλ, Σονγκ, Αμαλφιτανό, Ντάουνινγκ, Σακό, Βαλέντσια

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Τουρέ, Νάβας, Σίλβα, Αγουέρο, Τζέκο