Ζητά επανάληψη του ματς με τη Σάλκε η Σπόρτινγκ!

Όχι μόνο δεν ξεχνούν την λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι στις καθυστερήσεις, που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα από τη Σάλκε με σκορ 4-3, αλλά οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τραβούν περισσότερο το θέμα, ζητώντας την επανάληψη του μεταξύ τους αγώνα στη Γερμανία!



Ζητά επανάληψη του ματς με τη Σάλκε η Σπόρτινγκ!

Οι Πορτογάλοι σωστά διαμαρτύρονται για την λανθασμένη απόφαση του διαιτητή στις καθυστερήσεις του αγώνα (σ.σ δόθηκε πέναλτι για χέρι του Σίλβα, όμως η μπάλα είχε βρει στο κεφάλι του) και αποφάσισαν να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την απλή καταγραφή της ήττας στη Γερμανία.

«Η Σπόρτινγκ ζήτησε να γίνει ξανά το ματς ή να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Σάλκε και πρόσθεσε: «Εμείς ζητήσαμε από την UEFA να πάρει θέση και να προστατεύσει την ομάδα μας».

Λογικά τις επόμενες ημέρες η διοργανώτρια αρχή θα τοποθετηθεί, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, επί του θέματος, προκειμένου να γνωστοποιήσει τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει το αίτημα της αντιπάλου της Τσέλσι στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.