Φαν Πέρσι: «Για αυτό μου αρέσουν τα ντέρμπι»

Η ένταση, το πάθος και γενικότερα τα έντονα συναισθήματα που... συνοδεύουν τα μεγάλα ματς του αγγλικού πρωταθλήματος εξιτάρουν τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος φάνηκε να περιμένει πως και πως το ντέρμπι με την Τσέλσι.  



Φαν Πέρσι: «Για αυτό μου αρέσουν τα ντέρμπι»

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι, τη διαφορετική ψυχολογία που έχουν άπαντες πριν το ματς, ενώ αρνήθηκε να χρίσει φαβορί για τους τρεις βαθμούς.

«Η Τσέλσι διαθέτει πολύ καλή ομάδα, όπως και εμείς. Πάντα σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει λίγη παραπάνω νευρικότητα και μου αρέσει. Μπορείτε να την αισθανθείτε παντού, ακόμη και στις τάξεις των οπαδών. Από κάθε άποψη είναι ένα ματς που ο καθένας ανυπομονεί να δει και να ζήσει», τόνισε αρχικά ο πολύπειρος στράικερ και πρόσθεσε:

«Το ότι υπάρχει αυτό το διαφορετικό συναίσθημα δεν σημαίνει ότι είμαστε λιγότερο συγκεντρωμένοι απ’ότι στα άλλα ματς. Υπάρχει επιπλέον ένταση, αλλά με την καλή έννοια. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι μπορεί να συμβεί σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Μπορούν να νικήσουν και οι δύο».