Περήφανος για τους οπαδούς ο Μαρτίνεθ

«Μέλι» έσταξε για τους οπαδούς της Έβερτον ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μετά τη στήριξη τους σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας, αυτή τη φορά στη Γαλλία για το ματς με τη Λιλ, αν και έγινε με... επεισοδιακό τρόπο.



Περήφανος για τους οπαδούς ο Μαρτίνεθ

Αν και ο ίδιος δεν γνώριζε πολλά για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Λιλ, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ φρόντισε να μιλήσει για την γενικότερη στήριξη των οπαδών της Έβερτον.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε περήφανος γι' αυτούς, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια και σημειώνοντας πως αυτοί οι άνθρωποι, αξίζει να ζουν επιτυχίες με τον σύλλογο.

«Μπορώ να μιλήσω μόνο από τη δική μου πλευρά και το πρώτο πράγμα που αισθάνομαι είναι τεράστια περηφάνια και ένα απίστευτο συναίσθημα του να βλέπεις τι είμαστε σαν ποδοσφαιρικός σύλλογος. Η υποστήριξη δεν σταματάει να με εντυπωσιάζει μέρα με τη μέρα. Είναι απίστευτο», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Έχω δει ολόκληρες οικογένειες , κάποιες χωρίς εισιτήρια που απλά θέλουν να είναι κοντά στο ξενοδοχείο για να ευχηθούν στους παίκτες. Σημαίνει κάτι για χιλιάδες από αυτούς και συνεχίζεις να καταλαβαίνεις τι αξίζουν οι φίλοι της Έβερτον», σημείωσε.