Προσπέρασε με... σόου

Η Τότεναμ επικράτησε με σκορ 5-1 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και πέρασε στην κορυφή του 3ου ομίλου του Europa League, εκεί που βρίσκεται και η Μπεσίκτας η οποία πανηγύρισε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Παρτιζάν.



Προσπέρασε με... σόου

Από τους παίκτες του Μαουρίσιο Ποκετίνο ξεχώρισε ο Χάρι Κέιν, που πέτυχε χατ-τρικ, αλλά και ο Ερίκ Λαμέλα κυρίως για το πρώτο του γκολ στην αναμέτρηση.

Οι Λονδρέζοι έχουν5 βαθμούς μετά την 3η αγωνιστική μαζί με την Μπεσίκτας, ενώ οι Αρκάδες έμειναν στους 4 και η Παρτιζάν μόλις στον 1.

Το ματς:

Με την συμπλήρωση 13’ λεπτών τα «σπιρούνια» άνοιξαν το σκορ με τον Χάρι Κέιν να βρίσκει λίγο χώρο έξω από την περιοχή και με τεχνικό σουτ να νικάει για πρώτη φορά τον Κοσίτσκι για το 1-0.Ο Αστέρας συνήλθε γρήγορα από το γκολ που δέχθηκε και προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Γιορίς πρόλαβε τον Τσοκάνη στα όρια της περιοχής του και στην συνέχεια κράτησε ανέπαφη την εστία του σε προσπάθεια του Πάρα. Δευτερόλεπτα μετά την δεύτερη απόκρουσή του, ο Λαμέα πέτυχε το γκολ της βραδιάς, σκοράροντας με «ραμπόνα» από τα όρια της περιοχής για το 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μισό οι παίκτες του Ποκετίνο ήλεγξαν τον ρυθμό και με τον Αργεντινό «τελείωσαν» το παιχνίδι στο 66’, χωρίς παράλληλα να απειληθούν. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Κέιν έφτασε στο χατ-τρικ μέσα σε έξι λεπτά (75’, 81’), ώστε να φτάσουμε στο 89’ και να διαμορφωθεί το τελικό 5-1 από τον Μπαράλες, που νίκησε τον νεαρό Άγγλο... επιθετικό, ο οποίος πήρε την θέση του Γιορίς (αποβλήθηκε) κάτω από τα δοκάρια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γιορίς, Ντάιερ, Φάτσιο, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Καπού, Ντεμπελέ, Κέιν, Λαμέλα (Έρικσεν 76’), Τάουνσεντ (Λένον 83’), Αντεμπαγιόρ (Σαντλί 77’)

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Μάτσα (Μπακασέτας 82’), Ουσέρο, Ρόλε (Μπαράλες 73’), Τσοκάνης, Πάρα (Φερνάντες 80’)