Τότεναμ - Αστέρας Τρίπολης (preview)

Την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ, θέλει να πετύχει στην έδρα της κόντρα στον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης η Τότεναμ, η οποία μετά από δύο ισοπαλίες στον όμιλο, δεν έχει περιθώρια απώλειας άλλων βαθμών.



Τότεναμ  - Αστέρας Τρίπολης (preview)

Μεγάλης κρισιμότητας θεωρείται για την Τότεναμ το σημερινό παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Λονδρέζοι φτάνουν στα μισά της φάσης δίχως νίκη, έχοντας δύο ισοπαλίες κόντρα σε Παρτιζάν (0-0) και Μπεσίκτας (1-1) και πλέον αναζητούν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Η ήττα με 4-1 από την Μάντσεστερ Σίτι δεν έδωσε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, η οποία έχει την πίεση για επιτυχία, σε έναν όμιλο που θεωρητικά ήταν... λουκούμι για εκείνη, ώστε να προκριθεί.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί την έκπληξη του ομίλου. Με μία ισοπαλία κόντρα στη Μπεσίκτας την 1η αγωνιστική και μία νίκη επί της Παρτιζάν στην Τρίπολη, βρίσκεται μόνος με τέσσερις βαθμούς στην κορυφή της κατάταξης και κάνει όνειρα.

Στις εγχώριες υποχρεώσεις του, προέρχεται από το «στραβοπάτημα» στην έδρα του, φέροντας ισοπαλία (1-1) με τον Παναιτωλικό.

Αγωνιστικά νέα:

Τότεναμ:

Μπορεί ο Φεντερίκο Φάτσιο να αποβλήθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Γνωστά προβλήματα τραυματισμών για τα «σπιρούνια», αυτά τον Κάιλ Γουόκερ και Κάιλ Νότον, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ενοχλήσει σε προσαγωγό και αστράγαλο αντίστοιχα.

Αστέρας Τρίπολης:

Περισσότερα τα προβλήματα για τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Στάικο Βεργέτη, να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή την κατάσταση του Κουρμπέλη, ο οποίος έχει μοιρασμένες πιθανότητες συμμετοχής.

Εκτός για τους Αρκάδες θα είναι είναι οι Μπαντιμπανγκά, Γκοιάν και Τιέ Μπι, με τους δύο πρώτους να αποτελούν σημαντικές απουσίες για τους «πρωτάρηδες».

Πιθανές ενδεκάδες:

Τότεναμ: Γιορίς – Ντάιερ, Καμπούλ, Φάτσιο, Ρόουζ – Καπουέ, Μέισον – Λαμέλα, Παουλίνιο, Τσαντλί – Κέιν

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι – Λούι, Κιτοκό, Σανκαρέ, Παντελιάδης – Μάσα, Ουσέρο, Ζησόπουλος, Ρόλε, Γιαννιώτας – Πάρα