Δεν μπόρεσε να την... ακολουθήσει

Την ήττα με σκορ 3-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε η Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» με τους παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς να μην μπορούν να προβάλουν αντίσταση απέναντι σε αυτούς του Κάρλο Αντσελότι.



Δεν μπόρεσε να την... ακολουθήσει

Με αυτό το σποτέλεσμα και σε συνδυασμό με το 1-0 του άλλου αγώνα, οι «κόκκινοι» έχουν τρεις βαθμούς, όπως και οι Λουντογκόρετς, Βασιλεία.

Το ματς:

Οι γηπεδούχοι έδειχναν πως έχουν διαβάσει καλά τον αντίπαλό τους, αφού στα πρώτα λεπτά δεν επέτρεπαν σε αυτόν να δημιουργήσει κινδύνους. Μάλιστα ένας τέτοιος δημιουργήθηκε από τα πόδια του Στίβεν Τζέραρντ, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Το σκορ άνοιξε στο 23’, όταν οι Μαδριλένοι άλλαξαν δέκα πάσες και ο Χάμες βρήκε εξαιρετικά τον Ρονάλντο (με σκάψιμο της μπάλας) που στην κίνηση έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας το πιο όμορφο τέρμα της συνάντησης. Επτά λεπτά αργότερα ο Τόνι Κρόος βρήκε ιδανικά τον Καρίμ Μπενζεμά στο δεύτερο δοκάρι και εκείνος με κεφαλιά-λόμπα νίκησε τον Σιμόν Μινιολέ για το 2-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γάλλος «ξαναχτύπησε» τέσσερα λεπτά πριν τα 45’ με την άμυνα της Λίβερπουλ να είναι ανύπαρκτη, επιτρέποντάς του να κάνει το 3-0 με κοντινό σουτ. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Κουτίνιο να στέκεται άτυχος και να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Ίκερ Κασίγιας μετά από μακρινό σουτ.

Το δεύτερο μισό δεν επεφύλασσε γκολ, αλλά αρκετές μεγάλες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Αρχικά ο Ραχίμ Στέρλινγκ δοκίμασε την τύχη του αλλά δεν κατάφερε να βρει εστία και στην συνέχεια ο Άνταμ Λαλάνα είδε τον Κασίγιας να του αρνείται την μείωση του σκορ. Στο 66’ ήταν η σειρά του Ρονάλντο να δεχθεί στοπ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με τον Μινιολέ να αποτρέπει με τα πόδια το δεύτερο τέρμα του Πορτογάλου στο ματς. Τέλος, το σκορ θα μπορούσε να γίνει 4-0, αλλά ο Χάμες έχασε για λίγο τον στόχο μετά από πάσα του Μπενζεμά, που λίγο έλειψε να τα κάνει... όλα στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις:

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τζόνσον, Μορένο, Σκρτελ, Λόβρεν, Τζέραρντ, Άλεν, Χέντερσον (67’ Τσαν), Κουτίνιο (67’ Μάρκοβιτς), Στέρλινγκ, Μπαλοτέλι (46’ Λαλάνα)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Αρμπελόα, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο (85’ Νάτσο), Κρόος (83’ Ιγιαραμέντι), Μόντριτς, Χάμες, Ίσκο, Ρονάλντο (75’ Κεντίρα), Μπενζεμά