Αισιόδοξος ο Ρεμί για Γιουνάιτεντ!

Παρά τον προβληματισμό που επικρατεί στις τάξεις της Τσέλσι για τον τραυματισμό του Λοΐκ Ρεμί, ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα προλάβει το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Αισιόδοξος ο Ρεμί για Γιουνάιτεντ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να πάει στο παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους» χωρίς τις δύο πρώτες του επιλογές για τη γραμμή κρούσης.

Και αυτό διότι ο Ρεμί ένιωσε μία ενόχληση στους προσαγωγούς μετά το γκολ στον αγώνα με την Μάριμπορ (6-0) και το όνομά του προστέθηκε στη λίστα με των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, δίπλα σε αυτό του Ντιέγκο Κόστα.

Ο ίδιος ο Γάλλος επιθετικός πάντως εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα καταφέρει να βρίσκεται στη διάθεση του Πορτογάλου για το παιχνίδι της Κυριακής (26/10).

«Ένιωσα μια ενόχληση και γιΆ αυτό προτίμησα να βγω αλλαγή. Δεν αισθανόμουν καλά και ήταν καλύτερο να μπει ένας παίκτης 100% έτοιμος. Σίγουρα θα περιμένουμε να δούμε τις εξετάσεις. Αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν είναι κάτι πολύ άσχημο. Το ματς με την Γιουνάιτεντ είναι σπουδαίο και αισιοδοξώ πως θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, από τη στιγμή μάλιστα που ο Κόστα είναι τραυματίας» ανέφερε σχετικά ο Ρεμί.