Ήθελε οπαδούς ο Κομπανί

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είχε τιμωρηθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι με κεκλεισμένων των θυρών λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς, ωστόσο ο Βινσέντ Κομπανί σημείωσε πως θα έπρεπε να υπάρχουν οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίοι δεν εμπλέκονταν σε κάτι τέτοιο.



Ήθελε οπαδούς ο Κομπανί

Αν και κεκλεισμένων των θυρών, 500 οπαδοί της ΤΣΣΚΑ «κατάφεραν» να βρεθούν στις εξέδρες της «Khimki Arena», υποστηρίζοντας την ομάδα τους, στο τελικό 2-2 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο αρχηγός των «πολιτών» στάθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός, τονίζοντας πως την ώρα που η ρωσική ομάδα είναι τιμωρημένη λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς, η Σίτι δεν έχει κάποια σχέση με αυτό, επομένως οι οπαδοί της θα έπρεπε να έχουν ταξιδέψει κανονικά στη Ρωσία.

«Υποτίθεται ότι θα ήταν ένα παιχνίδι χωρίς οπαδούς, αλλά υπήρξαν 500 οπαδοί εκεί. Γιατί δεν μπορούμε να φέρουμε τους δικούς μας. Πιστεύω πως η μοναδική ομάδα που τιμωρήθηκε ήταν η Μάντσεστερ Σίτι»

«Πιστεύω πως μερικές φορές πρέπει να μιλάμε. Δεν έχει νόημα. Εκείνη είναι η ομάδα που τιμωρήθηκε για ρατσισμό, όχι η Σίτι. Γιατί να μην μπορούν να έρθουν οι οπαδοί μας. Δεν μας επηρέασε αυτό, αλλά το δίκιο είναι δίκιο και ίσως τώρα ήρθε η στιγμή να το πούμε».