Εκτός με Γιουνάιτεντ ο Ρεμί

Στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στον προσαγωγό θα υποβληθεί σήμερα (22/10) ο Λοΐκ Ρεμί, ο οποίος αναμένεται να χάσει την αναμέτρηση της Τσέλσι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή.



Εκτός με Γιουνάιτεντ ο Ρεμί

Δύσκολα θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στην αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββατοκύριακου κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Λοΐκ Ρεμί.

Ο Γάλλος στράικερ, μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ για την Τσέλσι στο ματς κόντρα στη Μάριμπορ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ένιωσε ενοχλήσει στον προσαγωγό, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πάντως μάλλον αμφιβάλει για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους»: «Ο Ρεμί έχει έναν μυϊκό τραυματισμό. Δεν ξέρω το μέγεθος και δεν ανησυχώ. Όταν ένα παίκτης τραυματίζεται, παίζει ο άλλος. Δεν περιμένω να παίξει. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τραυματίες παίκτες. Αύριο είναι κενή μέρα και ο ιατρός απαγορεύεται να με πάρει για να μιλήσουμε για τραυματίες. Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δεν ξέρω».