Προσπαθεί να τα... μπαλώσει η Γουέστ Μπρομ

Να συμμαζέψει το σχόλιο που έγινε για τον Μαρουάν Φελαϊνί στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προκάλεσε αντιδράσεις, προσπάθησε η διοίκηση της Γουέστ Μπρομ, βρίσκονται όμως μια δικαιολογία που κάθε άλλο παρά σοβαρή φαντάζει...



Προσπαθεί να τα... μπαλώσει η Γουέστ Μπρομ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ σήκωσε από τον πάγκο τον Βέλγο μέσο για να τον ρίξει στη μάχη με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ο άνθρωπος που χειρίζεται τον επίσημο λογαριασμό των «baggies» στο Twitter, ειρωνεύτηκε τον διεθνή άσο, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Φελαϊνί έχει βγάλει τη φόρμα του κι ετοιμάζεται... Πάλι καλά που έχει την εμφάνιση της Γιουνάιτεντ».

Βέβαια, η ειρωνεία δεν του βγήκε σε καλό γιατί ο Φελαϊνί με εκπληκτική κίνηση και δυνατό σουτ μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 παίρνοντας την προσωπική του «εκδίκηση».

Σήμερα, η διοίκηση της Γουέστ Μπρομ θέλησε κάπως να... συμμαζέψει το σχόλιο που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Twitter, αλλά η δικαιολογία που βρήκε, είναι μάλλον αστεία.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε ότι: «Το σχόλιο αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, βλέποντας τον παίκτη της Γιουνάιτεντ να αλλάζει για να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ήταν ειρωνικό. Αναφερόμασταν στην πολύ χαμηλή θερμοκρασία και γι' αυτό αναφέρθηκε ότι ήταν καλό που φορούσε τουλάχιστον την εμφάνισή του από μέσα...».