Εβρά: «Δυσκολεύτηκα να φύγω από τη Γιουνάιτεντ»

Ως μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις της ζωής του χαρακτήρισε την αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πατρίς Εβρά.  



Εβρά: «Δυσκολεύτηκα να φύγω από τη Γιουνάιτεντ»

Ο αμυντικός της Γιουβέντους θυμήθηκε ξανά την περίοδο που... ζύγιζε τις επιλογές για το μέλλον της καριέρας του και αποκάλυψε ποιος άνθρωπος τον έπεισε να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό το Τορίνο.

«Η αποχώρησή μου από τη Γιουνάιτεντ ήταν από τις δυσκολότερες αποφάσεις που έχω πάρει ποτέ. Ήταν εύκολο να αποδεχτώ την πρόταση της Γιουβέντους, επειδή είναι σπουδαία ομάδα, αλλά ήταν δύσκολο να φύγω από τη Γιουνάιτεντ. Όταν αγωνίζεσαι εκεί δεν μπορείς να διώξεις εύκολα την αγάπη που νιώθεις για αυτή την ομάδα», τόνισε αρχικά ο ακραίος μπακ της «Γηραιάς Κυρίας», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και το... ψηστήρι ενός πρώην συμπαίκτη του στη Γιουνάιτεντ, που τον έκανε να πει το «ναι» στην ιταλική ομάδα:

«Ο Κάρλος Τέβες ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα τη Γιουβέντους. Τον ρώτησα στο τηλέφωνο ορισμένες πληροφορίες και μου απάντησε: «Έλα εδώ! Θα δεις ότι πρόκειται για σπουδαία ομάδα»! Το ότι είδα ξανά τον Τέβες, αγωνίζομαι πάλι μαζί του, με γεμίσει ευχαρίστηση».