“Πιο δύσκολο απ' ότι περίμενε ο Φαν Χάαλ”

Ζόρικα είναι μέχρι στιγμής τα πράγματα για τον Λουίς Φαν Χάαλ στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Γκάρι Νέβιλ να τονίζει σε εκπομπή του “SkySports” αμέσως μετά την ισοπαλία (2-2) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Μπρομ, πως ο Ολλανδός κόουτς έχει αντιληφθεί ότι ανέλαβε μια “αποστολή” πολύ πιο δύσκολη απ' ότι θα περίμενε.  



“Πιο δύσκολο απ' ότι περίμενε ο Φαν Χάαλ”

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν 12 βαθμούς έπειτα από τις πρώτες οχτώ αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, έχουν μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα και συνεχίζουν να κινούνται στη μετριότητα με αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Ο Γκάρι Νέβιλ, πρώην αμυντικός του συλλόγου του Μάντσεστερ και νυν σχολιαστής στο “SkySports”, αμέσως μετά το ισόπαλο ματς στο “Χόθορνς” στάθηκε στη δουλειά που πρέπει να κάνει ο Λουίς Φαν Χάαλ προκειμένου να παρουσιάσει το αποτέλεσμα που μπορεί...

Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Ο Λουίς Φαν Χάαλ τα έχει βρει σκούρα και ίσως έχει αντιληφθεί ότι αυτή η δουλειά είναι πιο δύσκολη απ' ότι θα περίμενε. Έπειτα από οχτώ ματς θα περίμενε κανείς πως η Γιουνάιτεντ θα είχε 16-17 βαθμούς, όμως δεν έχει... Το καλό είναι ότι τον πιστεύουν και ότι υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρει τη λύση και θα παρουσιάσει την ομάδα βελτιωμένη. Στην άμυνα θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά, αλλά κι εκεί θα βρει την άκρη...”.