Τσέλσι – Μάριμπορ (preview)

Όπως ακριβώς το κάνει στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου βρίσκεται στην κορυφή και δείχνει... ανίκητη, έτσι θέλει να συνεχίσει η Τσέλσι και στο Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενώντας απόψε τη Μάριμπορ για την 3η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης. Χωρίς Ντιέγκο Κόστα για δεύτερο σερί ματς οι “μπλε”.  



Τσέλσι – Μάριμπορ (preview)

Ούσα στην κορυφή του 7ου γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ με τέσσερις βαθμούς (1-1 με Σάλκε στο Λονδίνο στην πρεμιέρα και νίκη 1-0 επί της Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία) η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να εξασφαλίσει σήμερα αρχικά ότι θα παραμείνει οδηγός του ομίλου κι έπειτα ότι θα διατηρήσει την απόσταση των δύο βαθμών από τη Σάλκε αλλά και την αποψινή αντίπαλό της.

Είναι η πρώτη φορά που η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη σλοβενική ομάδα και μπορεί ο “special one” να δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν θέλει ούτε ν' ακούει για το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την προσεχή Κυριακή, δεν παύει όμως να βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού του αλλά και των παικτών του.

Στη θεωρία, το παιχνίδι με τη Μάριμπορ μοιάζει εύκολο, όμως θα πρέπει οι “μπλε” να το αποδείξουν και στην πράξη και μάλιστα, παίζοντας για δεύτερο σερί ματς χωρίς τον Ντιέγκο Κόστα που αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα. Τόσο ο Ισπανός φορ, όσο και οι Ραμίρες και Σούρλε έμειναν εκτός.

Ο Λοΐκ Ρεμί αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού για να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, ενώ υπολογίζεται ο Αθπιλικουέτα που το Σάββατο αποβλήθηκε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και θα πρέπει να εκτίσει τιμωρία τριών αγωνιστικών στην Αγγλία.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι (4-2-3-1): Κουρτουά – Αθπιλικουέτα, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς – Φάμπρεγας, Μάτιτς – Αζάρ, Όσκαρ, Γουίλιαν – Ρεμί

Μάριμπορ (4-4-2): Χαντάνοβιτς – Μέγιακ, Ράισεβιτς, Σούλερ, Φίλερ – Φιλίποβιτς, Μέρτελ, Μποχάρ, Βρσιτς – Ιμπραΐμι, Ταβάρες