H “απάντηση” του Φελαϊνί (pic + video)

Ο άνθρωπος που χειρίζεται τον λογαριασμό της Γουέστ Μπρομ στο twitter, μάλλον βιάστηκε να σχολιάσει την επιλογή του Λουίς Φαν Χάαλ να ρίξει στο παιχνίδι τον Μαρουάν Φελαϊνί και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα από τον Βέλγο που σκόραρε δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.  



H “απάντηση” του Φελαϊνί (pic + video)

Δευτερόλεπτα πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στη χθεσινή ισοπαλία (2-2) στο “Χόθορνς” και με τον Φελαϊνί να ετοιμάζεται να περάσει στο ματς, αναρτήθηκε το συγκεκριμένο σχόλιο στον λογαριασμό των “baggies” στο twitter: Ο Φελαϊνί έχει βγάλει τη φόρμα του κι ετοιμάζεται... Πάλι καλά που παίζει στη Γιουνάιτεντ”.

Το πικάρισμα, ωστόσο, δεν βγήκε σε καλό, αφού ο διεθνής χαφ στο 48' με ωραίο κατέβασμα από μπαλιά του Ντι Μαρία και πανέμορφο δεξί σουτ “εκτέλεσε” τον Μίχιλ για να ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1, παίρνοντας την “εκδίκησή” του.

Βλέποντας το σχόλιο της Γουέστ Μπρομ, ο δεύτερος πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερς Λίντεγκαρντ, έγραψε στον δικό του λογαριασμό: “Άγνοια της κλάσης του Φελαϊνί και κανένα ίχνος σεβασμού προς τον Μαρουάν...”.

Δείτε το tweet της Γουέστ Μπρομ και το γκολ το Φελαϊνί: