Μουρίνιο: «Ποιά Γιουνάιτεντ; Η Μάριμπορ»!

Το μεγάλο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Και αυτό γιατί στο μυαλό του Ζοσέ Μουρίνιο δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από το αυριανό (21/10) παιχνίδι με τη Μάριμπορ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!  



Μουρίνιο: «Ποιά Γιουνάιτεντ; Η Μάριμπορ»!

Ο προπονητής των Λονδρέζων επεσήμανε ότι άπαντες πρέπει να εστιάσουν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Σλοβένους, εστιάζοντας στην ανάγκη της κατάκτησης των τριών βαθμών!

«Το σημαντικό ματς είναι αύριο. Αφήστε προσωρινά το άλλο της επόμενης εβδομάδας. Δεν έχω στο μυαλό μου τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχω μόνο τη Μάριμπορ. Δεν πρόκειται να ξεκουράσω παίκτες», δήλωσε ο πολυνίκης τεχνικός και πρόσθεσε:

«Αυτό το ματς πρέπει να σκεφτούμε πρώτα και όχι το επόμενο στη Σλοβενία. Είναι σημαντικό να νικήσουμε. Ο όμιλος δεν είναι καθόλου εύκολος».

Θέλοντας μάλιστα να... προλάβει τυχόν αρνητικές κριτικές για τα mind games του, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε σε κάθε ομάδα ξεχωριστά για να δικαιολογήσει την παραπάνω δήλωσή του για τη δυσκολία του ομίλου: «Η Σπόρτινγκ είναι καλή ομάδα που συνεχώς παρουσιάζεται καλύτερη. Η Σάλκε το ίδιο. Με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο, πλέον, το κίνητρο της θα είναι ακόμη πιο μεγάλο. Μιλάμε για μια πολύ δυνατή ομάδα. Όσο για τη Μάριμπορ, μιλάμε για την ομάδα που έχει οκτώ συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς ήττα»!

Τέλος, όσον αφορά τις βαθμολογικές ανάγκες της ομάδας του, τόνισε πως: «Έχουμε μέχρι στιγμής τέσσερις βαθμούς, καθόλου κακός απολογισμός. Χρειαζόμαστε όμως επτά από τα πρώτα τρία παιχνίδια για να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης».