Απωθημένο του Αντσελότι η Πρέμιερ Λιγκ!

Το σίγουρο είναι ένα! Αν του γινόταν πρόταση, δεν θα έλεγε όχι. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν ξεχνά όσα έζησε στα αγγλικά γήπεδα, από τον πάγκο της Τσέλσι, και παραδέχτηκε ότι θα ήθελε στο μέλλον να γυρίσει στην αγαπημένη του Πρέμιερ Λιγκ!  



Απωθημένο του Αντσελότι η Πρέμιερ Λιγκ!

Βέβαια, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, τα πάντα θα εξαρτηθούν από το μέλλον της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν οι δρόμοι τους χωρίσουν άμεσα, τότε σίγουρα θα επιδιώξει την επιστροφή του σε σύλλογο του Νησιού!

«Αγαπώ την Αγγλία. Ήμουν πολύ χαρούμενος στην Τσέλσι. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα, οι οπαδοί της... Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω. Εξαρτάται βέβαια πόσο θα διαρκέσει η περιπέτειά μου στη Ρεάλ. Αν κρατήσει πολύ, τότε μετά θα αποσυρθώ. Εάν όχι, τότε θα επιστρέψω στην Αγγλία. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Τη μέρα που θα αποχωρήσω από τη Ρεάλ θα έχω δύο επιλογές. Ή θα σταματήσω από τον χώρο της προπονητικής ή θα γυρίσω στην Αγγλία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και όχι μόνο αυτό. Ο Ιταλός, αφού πρώτα διέψευσε τις φήμες ότι προοριζόταν για αντί- Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επεσήμανε ότι θα τον ενδιέφερε να καθίσει ξανά στον πάγκο της Τσέλσι, αν και οι πιθανότητες δεν είναι πολλές... λόγω Ζοσέ Μουρίνιο: «Δεν νομίζω ότι ο Αμπράμοβιτς θα αλλάξει ξανά άποψη για εκείνον. Ξέρω τι έκανε μαζί του. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Αμπράμοβιτς. Πέρασα δύο όμορφα χρόνια. Αλλά δεν μιλάω μόνο για τη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά για τη γενικότερη ατμόσφαιρα στα γήπεδα της χώρας. Δεν θα έλεγα όχι αν με ζητούσε πίσω. Εννοείται πως δεν θα αρνιόμουν»!

Υπενθυμίζεται, ότι ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την Τσέλσι το 2010 και την οδήγησε στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας της, ενώ έναν χρόνο αργότερα ο Ρώσος μεγιστάνας του έδειξε την πόρτα της εξόδου.