Χιούζ: «Έπεσε εύκολα ο Μπονί, ήταν πέναλτι του Μόουζες»

Μια εντελώς διαφορετική άποψη από αυτή του Γκάρι Μονκ κατέθεσε ο κόουτς της Στόουκ, Μαρκ Χιούζ, ο οποίος ανέφερε πως κακώς καταλογίστηκε το πέναλτι του Βιλφρέντ Μπονί ενώ ορθώς δόθηκε αυτό στον ποδοσφαιριστή του, Βίκτορ Μόουζες.  



Χιούζ: «Έπεσε εύκολα ο Μπονί, ήταν πέναλτι του Μόουζες»

Παράλληλα ο τεχνικός των «πότερς» δήλωσε για τον συνάδελφό του πως κάποιες φορές είναι καλύτερο να... μασάς, παρά να μιλάς.Αναλυτικά:

«Σίγουρα στο πρώτο ημίχρομο η Σουόνσι ήταν καλύτερη αφού το αγωνιστικό μας πλάνο δεν πήγε καλά. Αδυνατούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους και είχαμε πρόβλημα. Στο δεύτερο ανταπεξήλθαμε και ήμασταν πολύ καλύτεροι.

Τα παιδιά που μπήκαν άφησαν το στίγμα τους και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά. Θεωρώ ότι στο δεύτερο μισό ήμασταν εμφανώς ανώτεροι. Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και πλέον είμαστε στην δεκάδα.

Είμαι απογοητευμένος με τον Τύπο, που παρουσιάζει τον Σόκρος ως έναν παίκτη που κυρίως κρατάει τους αντιπάλους του μέσα στην περιοχή. Αυτά είναι αηδίες. Όλοι κρατούν τον προσωπικό τους αντίπαλο στα κόρνερ. Ίσως ο διαιτητής είχε στο μυαλό του όσα γράφουν για τον Ράιαν. Πιστεύω πως ο Μπονί, παρά την σωματική του διάπλαση, πέφτει πολύ εύκολα στο χορτάρι.

Για τον Μόουζες πιστεύω πως όταν ένας παίκτης μπαίνει στην περιοχή με ταχύτητα χρειάζεται μόνο ένα μικρό κράτημα για να πέσει. Δεν χρειάζονται πολλά για να τον βγάλεις εκτός πορείας. Άκουσα τον Μονκ να λέει ότι ο παίκτης μου εξαπάτησε τον διαιτητή, κάτι που για μένα είναι απαράδεκτο. Προφανώς είναι αναστατωμένος, αφού πρέπει να μιλάμε μόλις 20 λεπτά μετά το ματς, αλλά κάποιες φορές πρέπει να καταπίνεις την γλώσσα σου. Ίσως το κάνει αποκτώντας εμπειρίες καθημερινά».