«Δεν γνώριζα για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Εζίλ»

Άγνοια αναφορικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Μεσούτ Εζίλ στο ματς της Άρσεναλ με την Τσέλσι, δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος σημείωσε πως από το ιατρικό τιμ της εθνικής Γερμανίας έμαθε για το πρόβλημα του παίκτη του.



«Δεν γνώριζα για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Εζίλ»

Το τοπίο αναφορικά με τον τραυματισμό του Μεσούτ Εζίλ θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο κόουτς της Άρσεναλ τόνισε πως δεν γνώριζε για τη σοβαρότητά του, παρά τις ενοχλήσεις που είχε ο Γερμανός στην αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι, στο οποίο και αγωνίστηκε για 90 λεπτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βενγκέρ:

«Δεν μου είπε τίποτα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν το ήξερα καν. Στο ημίχρονο, λίγο πριν βγούμε έξω, ο φυσιοθεραπευτής μου είπε ότι είχε ένα μικρό πόνο στο γόνατό του, αλλά δεν ήταν κακό και ήθελε να παίξει»

«Του είπα ''αν δεν αισθάνεσαι καλά, πες το μου και εγώ θα σας βγάλω αμέσως". Δεν το έκανε αυτό και τον άφησα για όλο το παιχνίδι, γιατί τον χρειαζόμασταν για να σκοράρει και να κάνει την τελική πάσα»

«Στη συνέχεια πήγε με τη Γερμανία και νόμιζαν στην αρχή ότι δεν ήταν τίποτα. Υποτίθεται ότι θα προπονούνταν την Τετάρτη και εκείνο το πρωί είπε ότι ακόμα δεν μπορούσε να γυμναστεί. Τον έστειλαν για μια ακτινογραφία και ανακάλυψαν ότι είχε έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο».