Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία του μήνα

Τριπλή είναι η συμμετοχή της Σαουθάμπτον στα βραβεία του καλύτερου παίκτη και του καλύτερου προπονητή της Πρέμιερ Λιγκ για τον μήνα Σεπτέμβριο, με τους Γκρατσιάνο Πελέ, Μοργκάν Σνάιντερλιν και Ρόναλντ Κούμαν, να εκπροσωπούν τους «Αγίους».



Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία του μήνα

Και πως να μην έχει τρεις συμμετοχές στα βραβεία του μήνα, όταν μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια τον περασμένο μήνα;

Η Σαουθάμπτον έχει πολλές πιθανότητες να φέρει κάποιο τρόπαιο «σπίτι» της με τους Γκρατσιάνο Πελέ, Μοργκάν Σνάιντερλιν και Ρόναλντ Κούμαν να είναι οι βασικοί «πυλώνες» τις επιτυχίας των «Αγίων» από την έναρξη της σεζόν.

Ο Ολλανδός προπονητής ωστόσο θα έχει να ανταγωνιστεί τους Νίγκελ Πίρσον της Λέστερ, τον Νιλ Γουόρνοκ της Κρίσταλ Πάλας και τον Ζοσέ Μουρίνιο της Τσέλσι, για το βραβείο του καλύτερου προπονητή για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους Πελέ και Σνάιντερλιν. Τόσο ο Ιταλός στράικερ, όσο και ο Γάλλος μέσος έχουν δώσει με τα γκολ τους τις περισσότερες νίκες στους «Άγιους», ωστόσο η «μάχη» αποδεικνύεται μεγάλη με τους Άνχελ Ντι Μαρία (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντιαφρά Σακό (Γουέστ Χαμ), Λεονάρντο Ουλόα (Λέστερ) και Μάιλ Τζέντινακ (Κρίσταλ Πάλας) στις υποψηφιότητες.